Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για το πρώτο μάζεμα ενόψει της νέας σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του επόμενου μήνα. Οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως στόχο την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με ορισμένους παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους, με τις υποθέσεις των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη να είναι στο προσκήνιο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει «φανεί» κάτι στον μεταγραφικό ορίζοντα, με τους «πράσινους» να έχουν στοχεύσει παίκτες, δίχως όμως να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ώρα. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Γιώργος Δώνης αιτήθηκε τουλάχιστον μία προσθήκη μέχρι τις 15 Ιουλίου, για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα στην προετοιμασία. Ο κόουτς του τριφυλλιού θέλει να προστεθεί ένας, ει δυνατόν δύο παίκτες στα χαφ που αυτή τη στιγμή διαθέτουν μόνο δύο παίκτες με εμπειρία στη Super League (Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης), με τους υπόλοιπους να είναι νεαροί (Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος).

Όπως όλα δείχνουν, οι πρώτες κινήσεις του τριφυλλιού στη νέα μεταγραφική περίοδο θα γίνουν για να καλυφθούν τα κενά στον άξονα και να πλαισιωθούν οι υπάρχοντες με λύσεις που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου