ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Τώρα το ραντεβού Γιαννακόπουλου – Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον Βοτανικό.

Τώρα το ραντεβού Γιαννακόπουλου - Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του ισχυρού άνδρα ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε περίπου στις 11:45 στην Πειραιώς για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί το γήπεδο μπάσκετ των “πρασίνων”, για το οποίο η πρόθεση είναι να φτιαχτεί σε κάποιο όμορο οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα αναμένεται να υπάρξει και μία συνολικότερη ενημέρωση για τις ως τώρα συζητήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση για το πρότζεκτ του Βοτανικού, ζητώντας πιθανότατα και τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας -εφόσον εκλεγεί- ότι θα υποστηρίξει το συγκεκριμένο πλάνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.