ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “1η Ιουλίου 2020 φεύγω από την ΚΑΕ, αν…”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το πλάνο του για τον σύλλογο αλλά και την ενασχόλησή του με την ΚΑΕ.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πλάνο του για τον σύλλογο, τονίζοντας ωστόσο πως δεν προτίθεται να το “τρέξει” χωρίς να θωρακιστεί και να προχωρήσει το πρότζεκτ του γηπέδου. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως εάν μέχρι την 1η Ιουλίου του 2020 δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε θα αναθέσει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ σε άλλον και θα αποχωρήσει.

“Περιμένω από την Πολιτεία να θωρακίσει νομικά. Περιμένω από τον κόσμο και τους επιφανείς Παναθηναϊκούς να στηρίξουν τη λειτουργία του Συλλόγου. Περιμένω να συγκεντρώθούν 20 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για τη λειτουργία του Συλλόγου. Αν γίνουν αυτά στον επόμενο χρόνο, θα ζητήσω από τον Αλαφούζο να μεταβιβάσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Αλλά χωρίς γήπεδο, δεν θα κάνω καμία κίνηση για την ΠΑΕ. Από την πλευρά μου, θα δωρίσω τις μετοχές της ΚΑΕ η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 25 εκατομμύριων ευρώ. Αν για ακόμα μία φορά δεν υπάρχει ανταπόκριση, την 1η Ιουλίου του 2020 θα αναθέσω το μάνατζμεντ της ΚΑΕ σε δικό μου άνθρωπο και θα αποχωρήσω. Γράψτε το στην πέτρα, αυτό δεν αλλάζει. Δεν συνεχίζω μόνος μου, κουράστηκα.

Κοιτάω δεξιά-αριστερά και δεν βλέπω κανέναν. Δεν πρέπει να είμαστε δέσμιοι μιας ομάδας στη ζωή μας. Δεσμεύομαι ότι θα ηγούμαι της προσπάθειας μέχρι να τελειώσει το έργο. Μετά θα τεθώ στην κρίση του κόσμου, του πραγματικού ιδιοκτήτη. Θα σας παρουσιάσουμε το πλάνο που απαιτείται σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ προορίζεται για τη λειτουργία του Συλλόγου”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.