ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με εργομετρικά στον Παναθηναϊκό

Σήμερα η ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί για τη νέα σεζόν.

Επιστροφή στη δράση με εργομετρικά στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στο Κορωπί για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, έπειτα από το διάλειμμα λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Σε πρώτη φάση, οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, όπως συμβαίνει συνήθως. Το πρώτο γκρουπ παικτών θα περάσει σήμερα από τα τεστ, ενώ αύριο θα ακολουθήσει η δεύτερη παρτίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δώνης θα έχει μαζί του και αρκετούς παίκτες προερχόμενους από την Ακαδημία. Πρόκειται για τους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη, Τζαβίδα, Ζαχαρίτη, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλο και Βαγιαννίδη. Η μοναδική απουσία είναι αυτή του Κουρμπέλη που έχει επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Τέλος, οι Σέχου και Ξενόπουλος που προέρχονται από επεμβάσεις θα εξεταστούν ξεχωριστά από το ιατρικό επιτελείο, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.