ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: “Στόχος μας είναι ο ουρανός”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι δηλώσεις του για το πρότζεκτ του PAO ALIVE στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της πλατφόρμας.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε μαζί με τον Νίκο Καπνουλά την πλατφόρμα του PAO ALIVE και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη μίλησε για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, για τον στόχο που υπάρχει, για το γήπεδο, τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και την ομάδα μπάσκετ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε τα εξής:

Για το ενδεχόμενο να μην συγκεντρωθούν τα 20 εκ. ευρώ: «Είναι κάτι που ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό μου. Κι επειδή το έχουν ακούσει και το έχω διαβάσει, τα 20 εκατομμύρια δεν είναι το ποσό που έχουμε ως στόχο. Τα 20 εκατομμύρια είναι το μίνιμουμ που χρειάζεται για να μείνει ζωντανός ο σύλλογος. Στόχος είναι 30, 50, 100 εκατομμύρια για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα αθλήματα. Στόχος είναι ο ουρανός».

Για το ποιοι έχουν συνδράμει ως τώρα στην ενίσχυση: «Τα μεγάλα πορτοφόλια δεν έχουν συνδράμει. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί είναι 3.000 ευρώ, οπότε αποκλείεται να είναι από κάποιον εκ των επιφανών Παναθηναϊκών – επιχειρηματιών, εφοπλιστών ή ακόμα και αθλητών – που έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πότε πιστεύει ότι θα υπάρχουν έγγραφες δεσμεύσεις για το γήπεδο: «Αύριο είναι η πρώτη σύσκεψη των ομάδων εργασίας με το Δήμο. Θα δουλέψουμε όλο το καλοκαίρι, δε θα φύγει κανείς, εκτός από μερικές ημέρες. Πιστεύω ότι θα έχουμε καταλήξει άμεσα στο ποιο είναι το καλύτερο πλάνο για να προχωρήσουμε. Μέσα Σεπτεμβρίου θα καταλήξουμε στο σχήμα και θα ζητήσουμε έγγραφες δεσμεύσεις».

Για το αν σκοπεύει να μιλήσει με τον κύριο Αλαφούζο: «Θεωρώ ότι είναι πρώιμο να μιλήσουμε με τον κύριο Αλαφούζο, πριν να έχουμε έγγραφες δεσμεύσεις. Ο κύριος Αλαφούζος έχει αποδείξει ότι πονάει τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί για το καλό του Παναθηναϊκού. Άλλοτε το επιτυγχάνει, άλλοτε όχι, αλλά θέλει το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε στον Παναθηναϊκό και δε θέλει το καλό του».

Για το αν υπάρχει κάποια τελευταία εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου:«Η τελευταία εξέλιξη ήταν η συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας. Αν τηρηθούν όσα μου έχει υποσχεθεί ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Μπακογιάννης, όλα θα πάνε καλά».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε και πέρυσι στην αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ με πιο έτοιμους παίκτες για να χτυπήσει τίτλους. Για τα νούμερα που δουλεύουν, η δουλειά που έχουν κάνει ο κύριος Νταμπίζας και ο κύριος Δώνης, είναι εξαιρετική».

Για τις μεταγραφές και το ρόστερ στην ομάδα μπάσκετ: «Το μπάσκετ συνολικά ανεβαίνει στην Ευρώπη. Όλες οι ομάδες έχουν ανεβάσει τα μπάσκετ και έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις. Πρέπει να μπει το Financial Fair Play και να τηρηθεί. Δε γίνεται ομάδες να ξοδεύουν 50-60 εκατομμύρια και πρέπει η Ευρωλίγκα να γίνει πιο αυστηρή για να υπάρχει ανταγωνισμός. Το να πηγαίνουν κάθε χρόνο οι ίδιες ομάδες στο φάιναλ φορ δεν είναι καλό για το άθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...