ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το κάλεσμα του Μπέντιλ για τα διαρκείας: «Στηρίξτε μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Μπεν Μπέντιλ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Κάλεσμα για τα εισιτήρια διαρκείας έκανε ο νέος ψηλός του Παναθηναϊκού.

Το κάλεσμα του Μπέντιλ για τα διαρκείας: «Στηρίξτε μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέντιλ:

«Γεια σας, είμαι ο Μπεν Μπέντιλ. Είμαι πολύ περήφανος και ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία και νιώθω ευλογημένος που ανήκω στην ομάδα. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας σας, δείξτε τη στήριξή σας και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σας ευχαριστώ. Πάμε πράσινοι».

https://twitter.com/paobcgr/status/1153597944026796034

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.