ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: “Ελλείψει προκλήσεων από τους συνήθεις υπόπτους, θα επικεντρωθούμε στο άθλημα”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση λίγο πριν από την κλήρωση της basket league, στέλνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση λίγο πριν από την κλήρωση της basket league, στέλνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

“Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, παρότι ήταν επιθυμία μου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε για μία ακόμη φορά αυτό που έπρεπε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή μας να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, που ήταν, είναι και θα παραμείνει- με τη συμβολή όλων των πραγματικά υγιών δυνάμεων του μπάσκετ- από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι σίγουρος δε, ότι ελλείψει προκλήσεων από τους συνήθεις υπόπτους, που φέτος θα λάμψουν διά της απουσίας τους, θα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στο άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές!

Κι αυτό μόνο καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα! Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.