ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόντγουελ ή… έξτρα στόπερ για τον Παναθηναϊκό

Η έκβαση της υπόθεσης του Τζακ Ρόντγουελ θα κρίνει και το αν θα υπάρξει έξτρα προσθήκη στόπερ για τον Παναθηναϊκό.

Ρόντγουελ ή... έξτρα στόπερ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει σε προτεραιότητα την περίπτωση του 28χρονου Άγγλου αμυντικού χαφ, Τζακ Ρόντγουελ, με την υπόθεση να παραμένει “ανοιχτή”. Ο ποδοσφαιριστής επεξεργάζεται μεν την προοπτική της έλευσής του στην Ελλάδα για το τριφύλλι, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Το θέμα Ρόντγουελ εξελίσσεται μεν, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη οριστικές εξελίξεις, οι οποίες αναμένεται να κρίνουν και μία άλλη μεταγραφική ανάγκη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “Πράσινη”, εάν κλείσει θετικά το θέμα Ρόντγουελ για τον Παναθηναϊκό, θα εγκαταλειφθεί η προσπάθεια απόκτησης ενός ακόμη στόπερ, καθώς ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μπορεί να καλύψει και αυτή τη θέση. Σε διαφορετική περίπτωση, οι “πράσινοι” θα διατηρήσουν τη θέση του κεντρικού αμυντικού στη μεταγραφική λίστα τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.