ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το νέο deal – Βγαίνει μπροστά ο Γιαννακόπουλος

Βγαίνει μπροστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League.

Το νέο deal – Βγαίνει μπροστά ο Γιαννακόπουλος

Βγαίνει μπροστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League.

Τα χρήματα της τηλεόρασης αποτελούν βασικό έσοδο για τις ομάδες του πρωταθλήματος που αυτή την περίοδο σχεδιάζουν τα ρόστερ τους την επόμενη σεζόν. Ωστόσο όλα είναι στον αέρα αφού όπως έχει γίνει γνωστό η ΕΡΤ με την οποία έχουν συμβόλαιο οι περισσότερες ομάδες επιθυμεί μείωση των χρημάτων.

Η αναδιάρθωση που έχει αποφασιστεί συνδέεται άμεσα με το οικονομικό σκέλος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το προηγούμενο καλοκαίρι υπεγράφη η συμφωνία των 11 ΚΑΕ με την ΕΡΤ διετούς διάρκειας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο με την Cosmote TV.

Όσον αφορά την ομάδα του Πειραιά αυτό έληξε φέτος αλλά ουδείς γνωρίζει τι αναμένεται να συμβεί αφού όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Όπως αναφέρει το «Secret» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βγει μπροστά προκειμένου να μπει και πάλι στο τραπέζι της κεντρικής διαχείρισης.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει πρωτοβουλία για μία συμφωνία που θα καλύψει το σύνολο των ομάδων. Πρέπει να σημειώσουμε ότι εφόσον υπάρχει συμβόλαιο με την Cosmote TV σε ισχύ πρέπει να υπάρξει και το «πράσινο φως» της συνδρομητικής τηλεόρασης για να τεθεί θέμα κεντρικής διαχείρισης.

Πηγή: dailymedia.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.