ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βομβαρδιστικό ο Παναθηναϊκός, σούπερ ο Ράις!

Ο Παναθηναϊκός ήταν σούπερ επιθετικά, αλλά είχε προβλήματα αμυντικά, επικρατώντας 111-91 του Περιστερίου σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση.

Βομβαρδιστικό ο Παναθηναϊκός, σούπερ ο Ράις!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από την αρχή της αναμέτρηση και ήταν άκρως εντυπωσιακός.

Οι επιθετικές αρετές της ομάδας φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι στο ημίχρονο το τριφύλλι είχε πετύχει 60 πόντους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιθετικά το «τριφύλλι» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους 100 πόντους στο 36ο λεπτό του αγώνα.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ράις σήμερα και ήταν ο mvp της αναμέτρησης. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Φριντέτ, Τόμας και Ουάιλι, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξίσου καλή εμφάνιση.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 111-91, με το τριφύλλι να πραγματοποιεί άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση στην περίοδο αυτή της προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Τόμας 24 (3), Ράις 21 (4), Ουάιλι 16, Φριντέτ 15 (1), Μπράουν 9 (1), Τζόνσον 8 (2), Παππάς 8 (1), Μήτογλου 5 (1), Βουγιούκας 3, Παπαδάκης 2, Μπέντιλ, Περσίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.