ΚΛΕΙΣΙΜΟ

O Μπεκ και η… παρέμβαση του Τελάντερ

Η... αποκάλυψη του Ούφε Μπεκ για τον Τελάντερ και την επικοινωνία που είχαν πριν ο 26χρονος υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

O Μπεκ και η... παρέμβαση του Τελάντερ

Ο Ούφε Μπεκ αποτελεί μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Ο σύλλογος προσέγγισε τον 26χρονο Δανό εξτρέμ και απέσπασε το “ναι”, αφού πρώτα είχε υπάρξει επικοινωνία με τον Ράσμους Τελάντερ. Οι δύο Δανοί μίλησαν για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μπεκ στο τριφύλλι, με τον Τελάντερ να αναφέρει “πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο” στον Μπεκ, όπως τόνισε ο Δανός ποδοσφαιριστής στην κάμερα της Nova.

“Μου είπε πολύ καλά πράγματα για το σύλλογο και ήταν ειλικρινής. Μου ανέφερε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια και ότι ο σύλλογος προσπαθεί πλέον να κινηθεί στη σωστή κατεύθυνση και μου ανέφερε ότι θα ήταν μια καλή στιγμή για να πάω στον Παναθηναϊκό, για να βοηθήσω την ομάδα και να προσφέρω σε αυτό το πρότζεκτ. Μίλησα επίσης με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή προτού έρθω εδώ και η φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο και το σύλλογο ακούστηκαν στα αυτιά μου ως ένα καλό πλάνο”, είπε για τη συνομιλία που είχε με τον Ράσμους Τελάντερ ο Ούφε Μπεκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.