ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η απαξίωση φαίνεται από την… αποθέωση του αυτονόητου

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, αλλά και την... αποθέωση από κάποιους που παίζουν με τον πόνο του κόσμου.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, αλλά και την… αποθέωση από κάποιους που παίζουν με τον πόνο του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα που περνάει κάνει ένα βήμα ακόμα πιο κάτω. Σε όλα τα επίπεδα. Και στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό. Το θέμα των δύο τελευταίων ημερών είναι οι πληρωμές των υπαλλήλων της ΠΑΕ και στο Κορωπί. Η εξόφληση μισθών, που τους χρώσταγε η διοίκηση από πέρυσι. Και μετά από 3,5 χρόνια είναι η πρώτη φορά, που η ΠΑΕ δεν χρωστάει στους υπαλλήλους ούτε ευρώ.

Πολύ ευχάριστο το νέο, για ανθρώπους του μεροκάματου, που έχουν βάλει πλάτη όλα αυτά τα χρόνια και αν και απλήρωτοι δούλευαν για τον Παναθηναϊκό. Κάποιοι είχαν και βιοποριστικό πρόβλημα και έπαιρναν χρήματα από το τεχνικό τιμ, για να μπορέσουν να πάνε στο Κορωπί. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, που δεν έχουν προηγούμενο. Ε αυτοί οι άνθρωποι έστω και με καθυστέρηση εξοφλήθηκαν. Και είναι πολύ καλό νέο ειδικά για τους ίδιους, που σταμάτησαν να ταλαιπωρούνται.

Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να αποθεώνεται ο Αλαφούζος επειδή έκανε το αυτονόητο μετά από 3,5 χρόνια είναι μεγάλη απόσταση. Το τι έχουμε ακούσει και τι έχουμε διαβάσει το τελευταίο διήμερο δεν περιγράφεται. Ο Αλαφούζος από κάποιους αποθεώνεται επειδή έκανε το αυτονόητο. Μικρή λεπτομέρεια για όλους αυτούς, που τον αποθεώνουν και έχουν το θράσος να λένε ότι έχει νοικοκυρέψει την ομάδα είναι ότι ο Αλαφούζος, με όλα όσα έχει κάνει, έχει αποκλείσει για μία τριετία τον Παναθηναϊκό από την Ευρώπη.

Εχει διασύρει τον σύλλογο που ζήτησε την ψήφο των μεγάλων αντιπάλων του στην Ελλάδα για να αλλάξει ο κανονισμός και να μην πέσει κατηγορία, πέρυσι, που δεν πήρε την άδεια. Εχει χαλάσει το όνομα του Παναθηναϊκού σε όλο τον κόσμο, όταν χρωστάει χρήματα σε παίκτες, που κάνουν προσφυγές και τους μάνατζέρ τους. Για τέτοιο νοικοκυριό μιλάμε. Ρε πάτε καλά; Μας δουλεύετε; Παίζετε με τον πόνο μας;

Η απαξίωση του Παναθηναϊκού φαίνεται από την αποθέωση του αυτονόητου. Και η καλύτερη είδηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού θα είναι μόνο όταν και αν μάθουν, ότι άλλαξε χέρια ο σύλλογος και την ανέλαβε κάποιος, που θέλει να τον κάνει και πάλι Παναθηναϊκό εντός και εκτός γηπέδου…

Exit mobile version