Εκεί που όλα έδειχναν πως μόνο με ένα… θαύμα θα έμενε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στον Παναθηναϊκό, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν. Και άλλαξαν μέσα σε ελάχιστες ώρες, με τη συμβολή των Αλαφούζου, Δώνη και Κωνστάντου, που έβαλαν όλοι τους από ένα λιθαράκι για να παραμείνει ο 22χρονος στο τριφύλλι.

Τι συνέβη και ήρθε η ανατροπή; Η τελευταία επαφή που είχε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με την τον Νίκο Νταμπίζα ήταν άκαρπη, με τον 22χρονο άσο να απαντάει αρνητικά στην πρόταση που του έγινε μέσω mail στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Νταμπίζας εξακολούθησε να έχει σκληρή στάση απέναντι στον παίκτη και το θέμα δεν θα είχε εξέλιξη αν δεν αναλάμβαναν τις επαφές οι Γιάννης Αλαφούζος, Γιώργος Δώνης και Κώστας Κωστάντος, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ο πρώτος μίλησε με τον μάνατζερ του παίκτη, ο δεύτερος με τον ίδιο τον Χατζηγιοβάνη, όπως και ο τρίτος. Έγινε μέσω mail νέα πρόταση στον παίκτη και του ζητήθηκε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Παρασκευή.

Η απάντηση του Χατζηγιοβάνη ήταν θετική και μέσα στις επόμενες μέρες ο νεαρός παίκτης θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, με βελτιωμένες αποδοχές και με δύο διαφορές. Στην πρόταση υπήρχαν μπόνους συμμετοχών και έγινε και συμφωνία κυρίων, αν έρθει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ από ομάδα του εξωτερικού ο Παναθηναϊκός να τη δεχτεί και να αφήσει τον παίκτη να φύγει.

Κάτι τέτοιο έκανε τον Χατζηγιοβάνη να συμφωνήσει μέσα σε λίγες ώρες. Μάλιστα, η χαρά του για την εξέλιξη αυτή ήταν μεγάλη και στην χθεσινή προπόνηση κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου