Τάσος Νικολογιάννης

Αυτό είναι Παναθηναϊκός!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσα έγιναν στην Τούμπα , την μάγκικη εμφάνιση του Δώνη και των παικτών και την ομάδα, που θυμίζει Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι Παναθηναϊκός. Να πηγαίνει μέσα στην Τούμπα ,να τον έχουν όλοι για τέσσερα, πέντε γκολ, να προηγείται με 2-1 κόντρα σε όλα και να χάνει τη νίκη από παράταση στην υπερβολική παράταση των πέντε λεπτών και τον τέταρτο διαιτητή Κουτσιαύτη να μην δίνει φάουλ στον Περέα, στην διεκδίκηση στον αέρα με αμυντικό του ΠΑΟΚ, που τον σπρώχνει, αλλά δεν πέφτει κάτω ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, πριν την φάση του πέναλτι, που στην άλλη περιοχή δεν θα δινόταν.

Παναθηναϊκός είναι να την «πέφτει» στα αποδυτήρια ένας άνθρωπος ασφαλείας του ΠΑΟΚ στον Διούδη και όλη η ομάδα να βάζει ασπίδα και να προστατεύει τον τερματοφύλακα της ομάδας, με πρώτον από όλους τον Σένκεφελντ. Παναθηναϊκός είναι να πηγαίνει στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και στα δύο να είναι καλύτερος και άδικα να μην έχει κερδίσει.

Παναθηναϊκός είναι να βγαίνει ο προπονητής σου Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου και να λέει, ότι αδικούν την ομάδα, διότι δεν την θέλουν στα play off. Ακόμα και έτσι σε φοβούνται. Παναθηναϊκός είναι να ζητάει ο Δώνης από όλο τον κόσμο να κάνει ένα βήμα πίσω στην διχόνοια χρόνων και να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Στους παίκτες και στον προπονητή, που εδώ και τρεις εβδομάδες δίνουν και την ψυχή τους ,αλλά δυστυχώς δεν έχει τρεις νίκες, όπως εδικαιούτο. Ισως, διότι το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα. Παναθηναϊκός είναι να μπαίνεις στην Τούμπα και να διασύρεις αυτόν, που είπε, ότι θα βλέπαμε τσόντα με την ομάδα του Δώνη.

Παναθηναϊκός είναι να πηγαίνεις κόντρα σε όλους και όλα και να στέκεσαι όρθιος.

Η εικόνα της ομάδας στην Τούμπα και στο Περιστέρι, πρέπει να συνεχιστεί και στα ματς του ΟΑΚΑ. Εκεί χρειάζονται νίκες, που δεν έχουν έρθει ακόμα. Ας γίνει η αρχή με την ΑΕΚ την Κυριακή και να δοθεί μία ώθηση στην ομάδα.

*Τρελαίνομαι με όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και με την ίδια την ομάδα τους, που τώρα λένε για όσα έγιναν στην Τούμπα και ξέχασαν τα δικά τους όργια για 20 χρόνια, που δεν έχουν ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρελαίνομαι με την τακτική, που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, που θυμίζει σε δικαιολογίες για την διαιτησία τον Ολυμπιακό.

Exit mobile version