ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μοιάζει με ανέκδοτο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης, μέσα από το Blog του στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στο ανέκδοτο της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το ότι ο Ολυμπιακός απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λόγω μη ισονομίας!

Ο Ολυμπιακός ζητάει-λέει –ισονομία με επιστολή, που έστειλε στον Αυγενάκη, αλλιώς θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Όχι μην γελάτε. Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Πραγματικότητα είναι . Και ο Αυγενάκης αμέσως ανταποκρίθηκε και κάλεσε σε ραντεβού τον Ολυμπιακό, για να μάθει τα παράπονα. Σαν να λέμε, πέστο και έγινε.

Ξέρω ναι . Οι φίλοι των άλλων ομάδων της Ελλάδας και πρώτα από όλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού τσιμπιέστε και αναρωτιέστε αν αυτό είναι πραγματικότητα, η το βλέπετε στον ύπνο σας. Και όμως στην πραγματικότητα είναι. Ο Ολυμπιακός ζήτησε ισονομία…..αλλιώς θα αποχωρήσει, από το πρωτάθλημα.

Απ’ότι όλοι καταλαβαίνουμε η …ισονομία για τον Ολυμπιακό είναι το 100-0 με το οποίο πήρε μία 20ετια πρωταθλήματα και μέσω πέναλτι και οφ-σάιντ έφτιαξε την …..καρδιά του πρωταθλητή. Αυτή είναι η ισονομία. Τα γεγονός, ότι …βούταγε ο Αλεξανδρής και έπαιρνε πέναλτι, το γεγονός, ότι η ομάδα του Κυράστα έτρωγε …πιστολιές και της έκλεβαν νίκες και νίκες, το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός πήγαινε στα προημιτελικά και τα ημιτελικά της Ευρώπης, αλλά στην Ελλάδα ….του απαγόρευαν να κερδίσει και έφτιαχναν Ριζούπολες, αυτό λέγεται ισονομία.

Αυτή την ….ισονομία θέλει η ομάδα του Πειραιά, με αυτή είχε μάθει τόσα χρόνια και τώρα, που είναι στο 50-50 δεν αντέχει. Δεν το θέλει, διότι έτσι υπάρχει ανταγωνισμός και ήδη έχασε δύο πρωταθλήματα . Η ομάδα, που έχει οργιάσει για μία 20ετία ζητάει ισονομία. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

*Καλώς να ορίσει ο Ρόκα. Η παρουσία του στην ΑΕΚ Λάρνακας, για μία τετραετία και το έργο του μας δείχνει, ότι είναι μία λογική επιλογή. Το αν θα πετύχει, η όχι θα φανεί…

Exit mobile version