ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλος Παναθηναϊκός άλωσε το Κάουνας!

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός σε επίθεση και άμυνα στο Κάουνας, είχε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία και πήρε μια σπουδαία νίκη με 86-85 επί της Ζαλγκίρις. Στο 5-4 το ρεκόρ του τριφυλλιού. Απίθανα πράγματα από τη διαιτησία στο φινάλε που πήγε να... σφάξει τους πράσινους.

Μεγάλος Παναθηναϊκός άλωσε το Κάουνας!

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός σε επίθεση και άμυνα στο Κάουνας, είχε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία και πήρε μια σπουδαία νίκη με 86-85 επί της Ζαλγκίρις. Στο 5-4 το ρεκόρ του τριφυλλιού. Απίθανα πράγματα από τη διαιτησία στο φινάλε που πήγε να… σφάξει τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος για 40 λεπτά στο Κάουνας και με εκπληκτική εμφάνιση σε όλους τους τομείς, κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις, έχοντας, μάλιστα, και μια εχθρική διαιτησία, η οποία με… το έτσι θέλω, έβαλε στο τέλος τους Λιθουανούς στο παιχνίδι, αλλά το τριφύλλι δεν τους επέτρεψε την αλλοίωση. Η νίκη με 86-85 φέρνει την ομάδα στο 5-4 και φυσικά δημιουργεί καλύτερες προυποθέσεις για τον στόχο της οκτάδας, “σβήνοντας” την ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο.

Ο Γιώργος Βόβορας μοίρασε τον χρόνο, είχε εξαιρετικές επιλογές και ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σχεδόν τέλειο ματς, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 3-4 λεπτά της αναμέτρησης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικ Καλάθης, που περίπου 1.30 πριν από το τέλος αποβλήθηκεμε 5 φάουλ, ήταν ο κορυφαίος με 19 πόντους, 5/7 τρίποντα και 12 ασίστ. Ο Τόμας είχε 14 πόντους, ο Παπαπέτρου 12 και ο Φριντέτ 11 με κρίσιμες βολές πριν από το τέλος. Σημαντικοί ήταν οι Ράις και Παππάς με 7 και 5 πόντους, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι έπαιξαν όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν στην αποστολή.

Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο φτάνει στο 5-4 και βγάζει αντίδραση, αλλά ρίχνει και τη Ζαλγκίρις στο 3-6.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.