ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παγκόσμιο ρεκόρ από Ιακώβου!

Τρομερό ρεκόρ !

Παγκόσμιο ρεκόρ από Ιακώβου!

Το όνομα του Χρήστου Ιακώβου έγινε πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο  όπως και του Panathinaikos όπου ανήκε σαν σήμερα το 1967 και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την συγκεκριμένη στιγμή.

Συγκεκριμένα ο «άτλαντας» του «τριφυλλιού» έγινε ο πρώτος έλληνας αθλητής που σημείωνε παγκόσμιο ρεκόρ στους Εφήβους και ήταν το σημαντικότερο  γεγονός της χρονιάς στον  εγχώριο αθλητισμό. Ο Κωνσταντινουπολίτης αρσιβαρίστας πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στην κατηγορία των 75 κ. με την ανύψωση 136,5 κ.

Το όνομα του  19χρονου τότε Χρήστου Ιακώβου έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς ο αρσιβαρίστας του «τριφυλλιού»  εντυπωσίασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός «άτλαντας» του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και η φήμη του …ξεπέρασε τα σύνορα. Ο «πράσινος» αθλητής σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων και αποθεώθηκε. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διεθνή διάκριση του Χρήστου Ιακώβου και τη σημείωσε στην …αγαπημένη του κίνηση, αυτή του ντεβελοπέ.

Μάλιστα ο Ιακώβου θα καταφέρει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων και την επόμενη χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση του Ιακώβου βοήθησε τα μέγιστα τον «Σύλλογο μεγάλο» ώστε να αναδειχτεί  πρωταθλητής και να γιορτάσει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.