ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κατοστάρα στην διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινοι με τον Ιωάννη Παπαπέτρου (25 π.) να κάνει μία εκπληκτική εμφάνιση επικράτησαν με 105-74 του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ και μπαίνουν με τους καλύτερους οιωνούς στη... διαβολοβδομάδα.

Με κατοστάρα στην διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός μ΄ ένα εκπληκτικό Παπαπέτρου επικράτησε άνετα του Λαυρίου με 105-74 και πλέον έχει μπροστά του διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και τα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα πήγαιναν… χέρι – χέρι Όταν λοιπόν το σκορ ήταν 3-4 ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και με σερί 5-0 πήρε άερα 4 πόντων. 6 λεπτά πριν το τέλος το Λαύριο με καλάθι του Αλμάν μείωσε σε 8-6.

Οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και 5 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου προηγήθηκαν με +6, με πανέμορφο κάρφωμα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός έβρισκε σχεδόν σε κάθε επίθεση στόχο. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το τριφύλλι να προηγείται με 25-17.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τους πράσινους να πιέζουν και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Παπαπέτρου να ανοίγουν κι άλλο τη διαφορά. Συγκεκριμένα, μετά από 5 λεπτά αγώνα στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα το σκορ από 25-17 έγινε 39-18, με πανέμορφο καλάθι του Ίαν Βουγιούκα. Με υπέροχο κάρφωμα του Ιωάννη Παππέτρου το σκορ πήρε στο 45-22 και ουσιαστικά το ματς είχε τελειώσει.

Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 52-31, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είχε δει 16 πόντους και όπως όλα έδειχναν θα πετύχαινε μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα.

Η εικόνα στο ματς δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο: Η διάθεση των παικτών του Παναθηναϊκού έμεινε σε υψηλό επίπεδο, το Λαύριο παράτησε κάθε ελπίδα για προσπάθεια επιστροφής και οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση τα ηνία. Είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά έφτασε τους 30 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (83-53), δια χειρός Τζίμερ Φριντέτ.

Το τρένο είχε μπει στις ράγες από πολύ νωρίς και το ενδιαφέρον ουσιαστικά χάθηκε, αφού δεν υπήρχε καμία περίπτωση για ανατροπή ή αλλαγή στο σκηνικό του ΟΑΚΑ. Η «κατοστάρα» ήρθε μάλλον αναμενόμενα και το ματς έκλεισε με χαμόγελα στο γήπεδο και στη κερκίδα, λίγο πριν τα δύο ματς με Μπάγερν και Ζαλγκίρις για την Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.