ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οστικό οίδημα ο Ινσούα, τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η παρουσία του με ΠΑΟΚ

Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η παρουσία του Εμάνουελ Ινσούα στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν οστικό οίδημα στον μηνίσκο.

Οστικό οίδημα ο Ινσούα, τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η παρουσία του με ΠΑΟΚ

Ο Εμάνουελ Ινσούα υποβλήθηκε την Παρασκευή σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως ο Αργεντίνος μπακ των «πρασίνων», έχει υποστεί οστικό οίδημα στο σημείο που είχε κάνει καθαρισμό στο μηνίσκο. Έτσι, το ιατρικό τιμ της ομάδας αποφάσισε ο Ινσούα να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης και θεραπευτική αγωγή.

Η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά και ανάλογα τη βελτίωση που θα δείξει θα κριθεί αν θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Για το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, έτσι και αλλιώς δεν θα ήταν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω συμπλήρωσης καρτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.