«Καλησπέρα σας,

Την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και πετύχαμε την 7η συνεχόμενη νίκη μας. Είμαστε μόνες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μιας και η ομάδα του Μοσχάτου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Όπως έχω αναφέρει ξανά στόχο του δεύτερου γύρου είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στο παιχνίδι με τον Κρόνο δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Στην αρχή του αγώνα λοιπόν δεν μπήκαμε καλά, δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν άστοχες, γεγονότα που είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν τελείως. Γίναμε πιο πιεστικές στην άμυνα, κλέψαμε μπάλες και βρήκαμε εύκολους πόντους στην επίθεση. Με λίγα λόγια καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Από τη Δευτέρα και μετά προετοιμαζόμαστε για το ματς με τα Μελίσσια. Μπορεί η ομάδα των Μελισσίων να είναι τελευταία στη βαθμολογία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να μπούμε δυνατά από την αρχή και να… καθαρίσουμε γρήγορα το ματς. Τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις είναι πάντα επικίνδυνα, διότι ψάχνουν απεγνωσμένα μία νίκη και τα δίνουν όλα σε κάθε ματς.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Ιωάννα Δίελα»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS