ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα η επική ανατροπή και πρόκριση μέσα στο Καραϊσκάκη (Pics, Vid)

«Φέρτε να πιω να ξημερωθώ...», φώναζαν μια μέρα σαν σήμερα πριν 26 χρόνια, εκστασιασμένοι περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσα στο πάλαι ποτέ Στάδιο Καραϊσκάκη, μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα η επική ανατροπή και πρόκριση μέσα στο Καραϊσκάκη (Pics, Vid)

«Φέρτε να πιω να ξημερωθώ…», φώναζαν εκστασιασμένοι περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσα στο πάλαι ποτέ Στάδιο Καραϊσκάκη, μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παρά την ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο Φάληρο και να πάρουν μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση με σκορ 3-2.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Γιώργος Καπουράνης άνοιξε το σκορ στο 26′ με δυνατό σουτ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 45′ ενώ στο 59′ με αυτογκόλ του Καλιντζάκη, οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω με 2-1. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Χουάν Ρότσα έφεραν το ματς στα ίσια με τέρμα που σημείωσε στο 71ο λεπτό, ο Γιώργος Δώνης, σημερινός προπονητής της ομάδας του «τριφυλλιού». Δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Κριστόφ Βαζέχα από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-2, στέλνοντας στα ουράνια τους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ωστόσο πριν καλά καλά κοπάσουν οι «πράσινοι« πανηγυρισμοί, ο διαιτητής της αναμέτρησης υποδεικνύει πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Αλέξης Αλεξανδρής που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του «μεγάλου» Γιόζεφ Βάντσικ που απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα, για να χαρίσει στην ομάδα του, μια εκπληκτική νίκη και μια πρόκριση «χρυσάφι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ