ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βρήκε… σίδερο και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός είχε 1/20 τρίποντα στο ΣΕΦ και παρ' όλα αυτά γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό με 81-78 για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Άστοχη προσπάθεια του Τόμας πίσω από τα 6,75 στο φινάλε. Ζούγκλα το φαληρικό στάδιο.

Βρήκε... σίδερο και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός είχε 1/20 τρίποντα στο ΣΕΦ και παρ’ όλα αυτά γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό με 81-78 για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Άστοχη προσπάθεια του Τόμας πίσω από τα 6,75 στο φινάλε. Ζούγκλα το φαληρικό στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε μέσα στη… ζούγκλα του ΣΕΦ (οπαδοί με διαπιστεύσεις στη φισούνα, επιθέσεις στα αποδυτήρια, φυγή Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο) να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι”, είχαν τις ευκαρίες τους να κερδίσουν, όμως η αστοχία έξω από τη γραμμή των 6.75 ήταν καταδικαστική.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο είχε μόλις 1/20 τρίποντα, γεγονός που από μόνο του ήταν αρκετό για να στερήσει τη νίκη από το “τριφύλλι”. Θα περίμενε, βέβαια, κανείς ότι με αυτό το ποσοστό ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε μια άνετη επικράτηση. Παρ’  ολα αυτά, το τελικό 81-78 δείχνει ότι η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες, με τον Τόμας, μάλιστα, να χάνει τρίποντο στο φινάλε και την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Πότε ο Παναθηναϊκός και πότε ο Ολυμπιακός έπαιρναν κεφάλι στο σκορ, αλλά δίχως να ξεφύγουν με πάνω από 5 ή 8 πόντους. Οι “πράσινοι” ισορροπούσαν την κατάσταση και όποτε οι ερυθρόλευκοι προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, είχαν την απάντηση και γρήγορα ισοφάριζαν. Ομως, η φοβερή αστοχία έξω από τη γραμμή των 6.75 δεν τους επέτρεπε να προηγηθούν και να… σοκάρουν για καλά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του μέσα στο ΣΕΦ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να παίρνουν ξανά κεφάλι στο σκορ και να πλησιάζουν στη νίκη, όπως και έγινε.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός πέφτει στο 14-13 στην Ευρωλίγκα.  Ο Καλάθης είχε 18 πόντους για το τριφύλλι, ενώ στους 12 σταμάτησε ο Ράις. Ο Μήτογλου είχε 11 και από 10 οι Παπαγιάννης, Παπαπέτρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.