ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαρτσαρής για κορωνοϊό: «Εγώ θα κάτσω σπίτι να δω ξανά τις βολές του Καμπούρη, το τρίποντο του Διαμαντίδη και το ματς κόντρα στις ΗΠΑ» (vid)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής έκανε τη δική του έκκληση στον κόσμο, ώστε να κάτσει σπίτι λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Τσαρτσαρής για κορωνοϊό: «Εγώ θα κάτσω σπίτι να δω ξανά τις βολές του Καμπούρη, το τρίποντο του Διαμαντίδη και το ματς κόντρα στις ΗΠΑ» (vid)

Το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Γεια σας, είμαι ο Κώστας Τσαρτσαρής και ρίχνουμε τάπα στον κορωνοϊό. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, απλά ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν αγγίζουμε το πρόσωπο, τη μύτη, το στόμα ή τα μάτια μας. Μένουμε σπίτι για όσα μας πουν και περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας. Ανοίγουμε ένα βιβλίο να διαβάσουμε και φυσικά υπάρχει σαν λύση να ανοίξουμε το ίντερνετ και να βάλουμε να δούμε τις βολές του Καμπούρη το 87΄, το μυθικό τρίποντο του Διαμαντίδη και φυσικά το μεγάλο ματς κόντρα στους Αμερικανούς το 2006. Εγώ αυτό θα κάνω»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Kostas Tsartsaris (@kostastsartsaris12)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.