Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού και την προσπάθεια που γίνεται από όλους.

Καλησπέρα σας,

Το σημερινό blog είναι εντελώς διαφορετικό από τα καθιεωμένα. Δυστυχώς σήμερα δεν θα μιλήσουμε καθόλου για βόλεϊ, μιας και ο κορωνοϊός έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα όλων μας. Οι στιγμές δεν είναι εύκολες για κανέναν, αλλά όπως και να έχει πρέπει να υπακούσουμε 100% στις εντολές των αρμόδιων φορέων. Πρέπει να κάτσουμε σπίτι και να εκμεταλλευτούμε το χρόνο κάνοντας κάτι δημιουργικό. Διαβάστε ένα βιβλίο, δείτε μια ταινία είτε μια σειρά.

Η υγεία μας είναι πάνω απ΄ όλους και απ΄ όλα. Σεβαστείτε τις ευπαθής ομάδες, ωστέ να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό, με όσες λιγότερες απώλειες γίνεται. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί και να έχουμε στο μυαλό μας ότι καλύτερες μέρες θα ερθούν. Πιστέψτε με ότι απ΄ αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί. Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία. Έχουμε να δώσουμε μια μάχη από την οποία πρέπει να βγούμε νικητές.

Να προσέχετε και θα τα ξαναπούμε,

Σωτήρης Πανταλέων

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS