ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γκολ και στατιστικά στο φετινό πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας συνολικά 36 τέρματα.

Παναθηναϊκός: Γκολ και στατιστικά στο φετινό πρωτάθλημα

Η κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 36 τέρματα.

Η πανδημία που έπληξε τον πλανήτη έβαλε «στοπ» σε κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, με τα πλέι οφ αλλά και τα πλέι αουτ να εκκρεμούν για την ολοκλήρωση άλλης μιας σεζόν, με το «τριφύλλι» να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ακόμα και έτσι όμως, οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη άφησαν το στίγμα τους και τη φετινή σεζόν, μια σεζόν που ακολούθησε την περσινής μαρτυρικής με τους περιορισμούς και τις τιμωρίες να ξεπερνιούνται εύκολα, παρ’ όλες τις «Κασσάνδρες» που υπήρχαν και έκαναν λόγο για μάχη για τη σωτηρία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος οι πράσινοι σε συνολικά 26 αναμετρήσεις σημείωσαν 35 τέρματα σε σύνολο 246 τελικών προσπαθειών. Η «μερίδα του Λέοντος» ανήκει στον Φεντερίκο Μακέντα με 12 γκολ και ακολουθούν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης με 7, Γκιάς Ζαχίντ με 4 και ο Χουάν Περέα με 3.

Οι «πράσινοι» επίσης καταγράφηκαν στο μπλοκάκι των διαιτητών 77 φορές (76 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα), ενώ οι μέσοι όροι τους ανά αγώνα ήταν 1,3 γκολ σε 9,5 τελικές προσπάθειες στις αντίπαλες εστίες.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα τέρματα που σημείωσαν και τις φετινές συμμετοχές. 

Φεντερίκο Μακέντα 23 συμμετοχές 12 τέρματα

Τάσος Χατζηγιοβάνης 22 συμμετοχές 7 τέρματα

Γκίας Ζαχίντ 22 συμμετοχές 4 τέρματα

Χουάν Περέα 17 συμμετοχές 3 τέρματα

Γιάννης Μπουζούκης 23 συμμετοχές 1 τέρμα

Χρήστος Δώνης 23 συμμετοχές 1 τέρμα

Δημήτρης Κουρμπέλης 22 συμμετοχές 1 τέρμα

Εμάνουελ Ινσούα 18 συμμετοχές 1 τέρμα

Μπαρτ Σένκεφελντ 19 συμμετοχές 1 τέρμα

Δημήτρης Κολοβέτσιος 10 συμμετοχές 1 τέρμα

Ντομινίκ Νάγκι 8 συμμετοχές 1 τέρμα

Γιοάν Μολό 5 συμμετοχές 1 τέρμα

Γιώργος Βαγιαννίδης 1 συμμετοχή 1 τέρμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.