Η Ευρωλίγκα επεξεργάζεται σενάριο διεξαγωγής όλων των αγώνων σε μια πόλη και η Αθήνα είναι μια από τα φαβορί!

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της διοργάνωσης, Έντουαρντ Σκοτ, παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία και τόνισε πως προτεραιότητα της Ευρωλίγκας είναι να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν, όταν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν.

«Αρχικά, υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί η διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη δομή που έχει το καλεντάρι μας, παίζοντας όλα τα παιχνίδια που απομένουν, κάθε ομάδα στο γήπεδο της, με το πρόγραμμα που προϋπήρχε. Αν δεν καταστεί δυνατό, η επόμενη εναλλακτική αφορά τα να γίνουν όλα τα παιχνίδια, πιέζοντας το καλεντάρι και δημιουργώντας περισσότερες εβδομάδες διπλών υποχρεώσεων (σ.σ. διαβολοβδομάδες). Τρίτον, εάν για λόγους υγείας ή αν δεν προλάβουμε τις προθεσμίες να γίνουν τα παιχνίδια σε 18 γήπεδα, όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε ένα ή δυο γήπεδα σε μια πόλη! Στην τελευταία επιλογή, οι σύλλογοι θα καθορίσουν την αλλαγή του φορμάτ της διοργάνωσης για μια πιο άμεση ολοκλήρωση», είπε στην El Pais.

Το ισπανικό Μέσο, μάλιστα, αναφέρει ότι η Αθήνα είναι από τα φαβορί για να φιλοξενήσει την… τελική φάση της διοργάνωσης. Πέραν της Αθήνας, στο τραπέζι έχει πέσει και η Κωνσταντινούπολη, αλλά και η Μόσχα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου