ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ο «πράσινος» Αντώνης Τρίτσης

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή (σε ηλικία 55 ετών) ο άλλοτε πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στον στίβο Αντώνης Τρίτσης.

Παναθηναϊκός: Ο «πράσινος» Αντώνης Τρίτσης

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή (σε ηλικία 55 ετών) ο άλλοτε πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στον στίβο Αντώνης Τρίτσης, ο οποίος ήταν και μια από τις κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας και ο Σύλλογος δεν τον λησμονεί.

Ο σπουδαίος Κεφαλονίτης αθλητής εντάχθηκε στη «τρίφυλλη» οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 50΄ και χάρισε μεγάλες διακρίσεις και τίτλους στο δημιούργημα του Γιώργου Καλαφάτη στο δέκαθλο και το ύψος.

Επιπλέον είχε σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις ενώ ήταν και κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ τιμώντας το «τριφύλλι» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Στη συνέχεια σπούδασε αρχιτεκτονική, ανέπτυξε έντονη αντιστασιακή δράση κατά τη διάρκειας της χούντας και  έγινε ένας από τους κορυφαίους πολιτικούς στην Ελλάδα.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...