ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φάκελος Ινσούα: Παιχνίδι τακτικής ή κάτι άλλο;

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί αρκετά στον Παναθηναϊκό.

Φάκελος Ινσούα: Παιχνίδι τακτικής ή κάτι άλλο;

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηυελι αρκετά στον Παναθηναϊκό.

Η κατάσταση είναι γνωστή. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι πληροφορίες που διέρρεαν το τελευταίο διάστημα ανέφεραν απόσταση οικονομική ανάμεσα στις δυο πλευρές, στις συζητήσεις που είχαν γίνει. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή φέρεται να ζητούσε περίπου 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ποσό που φυσικά δεν μπορεί να δώσει το τριφύλλι. Προφανώς και η πλευρά Ινσούα θεωρούσε ότι θα βρει ένα τέτοιο συμβόλαιο στο εξωτερικό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προ κορωνοϊού- τον Ιανουάριο- τον ποδοσφαιριστή ήθελε και η Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ινσούα με δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την οποία και περιμένει για να αξιολογήσει την κατάσταση. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ποτέ δε ζήτησε χρήματα τα οποία η ομάδα δεν μπορεί να δώσει. Φυσικά, επίσημη πρόταση δεν υπήρξε. Συζητήσεις είχαν γίνει και προέκυπτε ότι είχαν πέσει ποσά στο τραπέζι. Ωστόσο, τα λεγόμενα του Ινσούα διαφοροποιούν τα δεδομένα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιθανότατα, να μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δυο πλευρές. Άλλωστε, τα δεδομένα, πλέον, είναι διαφορετικά και οι… τιμές πέφτουν μετά την οικονομική ζημιά που θα υποστούν όλες οι ομάδες λόγω της πανδημίας και της μείωσης εσόδων. Το βέβαιο είναι ότι μετά τους ισχυρισμούς του Ινσούα, η κατάσταση σε ό, τι έχει να κάνει με το συμβόλαιό του, την πιθανή πρόταση και τις εξελίξεις διαφοροποιείται. Από τη στιγμή που ο ίδιος λέει ότι δε ζητάει χρήματα τα οποία δεν… υπάρχουν από την πλευρά του “τριφυλλιού”. Ας έχουμε, λοιπόν, υπομονή και να δούμε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα. Κι όπου “επόμενο διάστημα” βάλτε την περίοδο μετά το τέλος των άσχημων εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Άλλωστε, τώρα τα πάντα είναι “παγωμένα” σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, ανανεώσεων κλπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.