ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Υπέκυψε 50χρονος στη Λάρισα – Στους 146 οι νεκροί στην Ελλάδα

Δεύτερος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες.

Κορωνοϊός: Υπέκυψε 50χρονος στη Λάρισα - Στους 146 οι νεκροί στην Ελλάδα

Πρόκειται για 50χρονο Ρομά από το Ομορφοχώρι που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι έχασε η μάχη για τη ζωή μια 88χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν με υποκείμενα νοσήματα.

Οι νεκροί της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 146.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, χθες διαπιστώθηκαν 6 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα σε 2.626.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.