ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πρώτα από όλα να λήξει το θέμα Δώνη!

Ο Τασος Νικολογιάννης γράφει για την ανάγκη να τελειώσει άμεσα το θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν, ώστε να αρχίσει ο προγραμματισμός.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι έστω και χωρίς κόσμο στις εξέδρες και με την άφιξη του Ρόκα στην Ελλάδα αρχίζει και ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Για το πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν παίζουν ρόλο δύο πράγματα. Το μπάτζετ και ο προπονητής. Το μπάτζετ δεν μπορεί να καθοριστεί πριν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό είναι κατανοητό.

Σε κάθε περίπτωση πιο χαμηλά μπορεί να πάει από το φετινό, πιο πάνω δεν μπορεί να πάει. Το δεύτερο θέμα, όμως, που είναι του προπονητή πρέπει να τελειώνει άμεσα. Λαμβάνω διάφορα μηνύματα και κάποιοι μου λέτε γιατί γράφουμε, ότι υπάρχει θέμα προπονητή, αφού το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Το γράφουμε διότι υπάρχει θέμα Δώνη. Από τον Φεβρουάριο, που ράγισε το γυαλί με τα όσα του μετέφερε ο Αλαφούζος και δήλωσε μετά ο Δώνης, δεν έχει γίνει κουβέντα μεταξύ τους για το θέμα.

Εχει περάσει τόσος καιρός και το θέμα είναι ακόμα στον αέρα και μέχρι σήμερα ο Δώνης δεν έχει συμμετάσχει για τα όσα θα γίνουν την επόμενη ημέρα. Ούτε με τον Ρόκα έχει κάνει συζήτηση για την επόμενη ημέρα. Ενας πρόεδρος που θα είχε αποφασίσει να συνεχίσει με τον προπονητή του, θα είχε επαφή μαζί του για θέματα της ομάδας, θα μίλαγε μαζί του και με τον τεχνικό διευθυντή για την επόμενη ημέρα. Από την στιγμή, που τόσους μήνες δεν έχει γίνει κάτι, είναι ολοφάνερο ότι ο Αλαφούζος το σκέφτεται.

Το σωστό είναι το θέμα προπονητή να τελειώσει άμεσα. Δεν μπορεί να σέρνεται μέχρι το τέλος Ιουλίου, που τελειώνουν τα play off. Πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός, για τη νέα περίοδο και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να λυθεί το θέμα προπονητή. Ότι αποφασίσει ο Αλαφούζος πρέπει να το κάνει άμεσα. Φυσικά η άποψή μου είναι, ότι δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε, για τον Δώνη, που έκανε το καλύτερο που μπορούσε με το ρόστερ που είχε στα χέρια του, βελτίωσε την ομάδα και τους παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Επίσης, αν κάποιος έκανε ένα γκάλοπ στα αποδυτήρια στους παίκτες η κάλπη θα έβγαζε Δώνη δαγκωτό για την επόμενη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, βγάζει υγεία στα αποδυτήρια, οι παίκτες ξέρουν τι θέλει ο προπονητής και ο προπονητής ξέρει τι θέλουν οι παίκτες. Τι άλλο θέλεις για να μην πειράξεις τον προπονητή;

Exit mobile version