ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου και Euroleague (Pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στην Euroleague.

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου και Euroleague (Pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε μέσα από το Instagram την απορία για το πως είναι δυνατόν μια παλιά λίγκα που έχει ιστορία 20 χρόνων και έχει όλες τις μεγάλες ομάδες να μην μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά μια καινούργια λίγκα, η οποία δεν έχει ακόμα μεγάλα ονόματα.

Φυσικά αυτή η νέα ανάρτηση ήταν μια έμμεση απαντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου και Ευρωλίγκα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πως είναι δυνατόν μια λίγκα με ιστορία 20 χρόνων και με όλες τις μεγάλες ομάδες να μην μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νέα λίγκα, η οποία δεν έχει μεγάλα ονόματα ακόμα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...