ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Τα… σπουδαία για τον Βοτανικό

Μετά και τη σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, το επόμενο στάδιο είναι οι ανακοινώσεις από την πλευρά του Δήμου.

Τα… σπουδαία για τον Βοτανικό

Μετά και τη σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, το επόμενο στάδιο είναι οι ανακοινώσεις από την πλευρά του Δήμου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα έγινε σύσκεψη κορυφής παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για το μεγάλο έργο της διπλής ανάπλασης, στο οποίο, φυσικά, εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός και το γηπεδικό του ζήτημα.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν σχεδόν όλα, ενώ έγινε αναφορά και στο «καυτό» θέμα των πηγών χρηματοδότησης από τον κ. Μπακογιάννη. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά η πλευρά του δήμου φέρεται να έχει βρει συγκεκριμένες πηγές, χωρίς στην παρούσα φάση να… βγαίνει κάτι προς τα έξω.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην παρούσα φάση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι εκλογές του Ερασιτέχνη στις 29 του μήνα. Επίσης, θα πρέπει να μάθουμε αν στο τελικό σχέδιο  θα συμπεριληφθεί, εν τέλει, γήπεδο μπάσκετ ή θα προχωρήσει το πρώτο πλάνο. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις από πλευράς Δήμου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός απροόπτου, στο πρώτο 10ήμερο Ιουλίου ο κ. Μπακογιάννης θα είναι σε θέση να τα κάνει όλα γνωστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.