ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούγγουρας: «Περήφανος που ανανέωσα»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε δηλώσεις του στη NOVA, δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Πούγγουρας: «Περήφανος που ανανέωσα»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στη NOVA:

“Η επέκταση της συνεργασίας έρχεται μέσα από πολλή δουλειά από τη μεριά μου και δύο χρονιές που δεν ήταν εύκολες, ειδικά με τον τρόπο που ξεκίνησε η φετινή σεζόν. Γιατί ήταν ένας άσχημος τρόπος και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Η περσινή σεζόν ήταν προσαρμογής στην ομάδα, γιατί κάποιες φορές έπαιζα και άλλες όχι. Όμως πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δουλεύω έξτρα στις προπονήσεις.

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο, καθώς από τα πρώτα φιλικά είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοση και το γεγονός ότι εξακολουθούσα να παίζω σε όλα τα παιχνίδια, είναι κάτι που με βοήθησε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να δείξω διαφορετικό πρόσωπο από την περσινή σεζόν. Στο τέλος της χρονιάς έρχεται αυτή η ανανέωση, η οποία με κάνει πολύ περήφανο και θα συνεχίσουμε μαζί με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κύριος στόχος είναι να κρατήσω τη θέση μου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν θα είναι ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό, μια κλήση με την Εθνική ομάδα… Αλλά και η ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό είναι στους στόχους μου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.