ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κουπόνι ιδανικό για… γκολ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κουπόνι ιδανικό για… γκολ!

Είναι μεν πιο μικρό, αλλά το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (23/07) έχει τις δικές του ευκαιρίες. Το Betarades.gr έψαξε καλά και έχει βγάλει τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Φυσικά, τα ματς που προτείνονται παίζουν με δυνατές επιλογές στην betrebels.

Η βάση μας είναι τα λιγότερο εμπορικά πρωταθλήματα, της Ελβετίας και της Ισλανδίας. Οι αγώνες σε αυτές τις διοργανώσεις απόψε, ευνοούν για την επίτευξη πολλών γκολ. Μην πολυλογούμε όμως, ας περάσουμε στις προβλέψεις μας!

Over… διπλασιασμού

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Πέμπτης, από την Ελβετία και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Η Ξαμάξ φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις στις 21:30. Είναι η 33η αγωνιστική της διοργάνωσης και αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη. Έστω και για διαφορετικούς λόγους.

Η Ξαμάξ πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» την περασμένη αγωνιστική, στην έδρα της Λουκέρνης. Το τελικό 1-2 της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα και την κράτησε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Αυτήν τη στιγμή, είναι στο -5 από τα μπαράζ και στο -8 από την απευθείας σωτηρία. Έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ και αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Μοιραία είναι ουραγός της βαθμολογίας αλλά οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη σήμερα.

Από την άλλη, η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης! Απέχει δύο πόντους από τη δεύτερη Σεντ Γκάλεν, που ηττήθηκε χθες. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με πέντε πόντους και να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 72 γκολ ενεργητικό! Έχει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Τελευταία, αυτή με το εμφατικό 0-5 επί της Ζυρίχης! Είναι σε τρελή φόρμα και μοιάζει έτοιμη να το… σηκώσει!

Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τα γκολ, αφού είναι υποχρεωμένες να κερδίσουν. Ο τρόπος παιχνιδιού τους μας προϊδεάζει για ένα ωραίο ματς με πολλά τέρματα. Πάμε με το Over 3.5 σε απόδοση 2.05.

Σκορ και θέαμα και στην Ισλανδία

Το πρωτάθλημα Ισλανδίας έχει αρχίσει και μάλιστα έφτασε στην 8η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Γκρότα υποδέχεται στις 22:15 τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει καλύτερα στη σεζόν, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είναι εύκολο εμπόδιο.

Η Γκρότα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις συνεχόμενες ήττες. Έμεινε από νωρίς πίσω, αλλά προσπάθησε να βρει τα πατήματά της στη συνέχεια. Είχε την φοβερή ισοπαλία με την Κοπαβογιούρ, με σκορ 4-4! Κέρδισε εύκολα 0-3 τη Φιόλνιρ, αλλά μετά επέστρεψε στις ήττες. Το βαρύ 0-4 από την Ακράνες, και το 1-0 από την Ακουρέιρι, είναι τα πιο πρόσφατά της αποτελέσματα. Θέλει να αλλάξει εικόνα η Γκρότα, που δέχεται όμως πολύ εύκολα γκολ. Βέβαια, παίζει και στην έδρα της, και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν συγκεντρωθεί, μπορεί να τα καταφέρει.

Η Βίκινγκουρ Ρέϊκιαβικ με τη σειρά της, έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Μετά από επτά αγώνες, έχει μαζέψει 11 πόντους και φιγουράρει στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Ήταν εκπληκτική την περασμένη αγωνιστική, όταν υποδέχτηκε την Ακράνες. Με ωραία μπάλα στην επίθεση, κέρδισε εύκολα με 6-2 και έδειξε ότι έχει βρει ρυθμό. Ήταν άλλωστε η δεύτερη σερί νίκη, μετά το 0-2 επί της Κοπαβογιούρ. Θέλει το «διπλό» σήμερα για να επιβεβαιώσει ότι είναι καλύτερη ομάδα και πιο φορμαρισμένη.

Τα τέσσερα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν Goal/Goal & Over 4.5! Και σήμερα λοιπόν, περιμένουμε πολλά γκολ αφού αυτό υποδεικνύει και η μέχρι τώρα πορεία τους στη διοργάνωση. Επιλέγουμε το Over 3.5 σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.