ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Γήπεδο που να αρμόζει στο μέγεθος του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει και αναλύει, μέσω του προσωπικού του άρθρου στο panathinaikos24.gr, τις εξελίξεις με το γηπεδικό ζήτημα.

Γήπεδο που να αρμόζει στο μέγεθος του Παναθηναϊκού

Τους ερχόμενους δύο μήνες θα έχουμε κινητικότητα στο θέμα του γηπέδου. Τώρα, αν αυτή η κινητικότητα φέρει και οριστικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε, διότι μέχρι τώρα έχουμε χορτάσει λόγια και μακέτες και στις πράξεις είμαστε στο μηδέ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η συνάντηση Αλαφούζου, Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να καταθέτει πρόταση για μόνιμη παραμονή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, με το γήπεδο να ανακαινίζεται και να αυξάνεται η χωρητικότητά του στις 22.000 θέσεις. Φαίνεται, ότι αυτό είναι το plan b σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ, εφόσον ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν ανακοινώσει συνολική λύση για τον Παναθηναϊκό στο Βοτανικό δηλαδή γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Επειδή σαν κόσμος του Παναθηναϊκού έχουμε μάθει να ζούμε με την διχόνοια όλα αυτά τα χρόνια φυσικά και στο θέμα του γηπέδου υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, που ξεπερνούν τα όρια πολλές φορές και βλέπεις Παναθηναϊκούς να τσακώνονται δημόσια, για το που θα γίνει το γήπεδο.

Κατ’αρχάς πρέπει να πω κάτι. Αν αυτός ο διχασμός δεν τελειώσει, αν όλοι δεν γίνουμε ένα, αν δεν ενωθούμε γήπεδο δεν θα κάνει ο Παναθηναϊκός ούτε το 4020. Αυτοί οι μεταξύ μας τσακωμοί βολεύουν αυτούς που δεν θέλουν να κάνει ο Παναθηναϊκός γήπεδο, αυτούς, που τους αρέσει που ο Παναθηναϊκός τώρα δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα και απουσιάζει από την Ευρώπη. Αυτοί οι μεταξύ μας τσακωμοί βολεύουν όλους τους αντιπάλους, που χαίρονται. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έχουν τα δικά τους γήπεδα και μεγαλώνουν, ο Παναθηναϊκός, φθάσαμε στο 2020, και ακόμα να βρει την δική του σύγχρονη στέγη.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διότι αυτό πρέπει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Ένα σύγχρονο γήπεδο, που να αρμόζει στο μέγεθος του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας. Το ιδανικό θα ήταν, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στις ιστορικές τους έδρες, να γίνει και με τον Παναθηναϊκό και να φτιάξει μία σύγχρονη Λεωφόρο με 35.000 θέσεις. Μπορεί να γίνει αυτό; Εχει καλώς. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό στην Λεωφόρο, αλλά μπορεί να γίνει στον Βοτανικό, τότε ας γίνει εκεί. Ο κανονικός Παναθηναϊκός, που όλοι ονειρευόμαστε στο μέλλον και αρκετοί από εμάς, έχουμε ζήσει στο παρελθόν δεν μπορεί να έχει γήπεδο 22 και 25.000 θέσεων. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όταν βλέπει ότι η ομάδα αποκτάει και πάλι δυναμική και διεκδικεί τίτλους  θα πάει μαζικά στο γήπεδο και οι 22.000 θέσεις θα είναι ελάχιστες.

Οπότε θεωρώ, ότι μόνο με ένα γήπεδο, που δεν θα είναι λιγότερο από 35.000 θέσεις θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του. Τίποτα λιγότερο. Μιλάμε για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εκπτώσεις δεν θα κάνουν στον Παναθηναϊκό, ας κάνουν σε άλλες ομάδες…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.