ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός για μία εβδομάδα ο Αγιούμπ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε στο «Υγεία» ο Γιασίν Αγιούμπ έδειξαν διάταση των συνδέσμων στην ποδοκνημική και φλεγμονή στους περονιαίους τένοντες.

Εκτός για μία εβδομάδα ο Αγιούμπ

Εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα θα μείνει ο Αγιούμπ.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε στο «Υγεία» ο Γιασίν Αγιούμπ έδειξαν διάταση των συνδέσμων στην ποδοκνημική και φλεγμονή στους περονιαίους τένοντες, κάτι που θα τον αφήσει λίγες μέρες έξω.

Αποφόρτιση έκανε σήμερα ο Μακέντα, θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιαννάκης, ατομικό έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ σε εργομετρικά υποβλήθηκε ο Βέλεθ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης και στη συνέχεια εξασκήθηκαν στα τελειώματα, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες ώστε να υπάρχει και ο σχετικός συναγωνισμός για το γκρουπ που θα έστελνε περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Το απόγευμα υπάρχει και πάλι προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.