ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το «βάρος» του Ρόκα και στις αποχωρήσεις

Εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ ο Τσάβι Ρόκα «δουλεύει» και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Παναθηναϊκός: Το «βάρος» του Ρόκα και στις αποχωρήσεις

Αρκετή δουλειά έχει όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Τσάβι Ρόκα, καθώς πέρα από τη μεταγραφή ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει επωμιστεί και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Στον Παναθηναϊκό έχουν σε δέκα ποδοσφαιριστές που δεν χωρούν στο ρόστερ της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021, με τα μέλη του τεχνικού σταφ να έχουν αναλάβει την εκγύμνασή τους, ξέχωρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Στη λίστα των «κομμένων» βρίσκονται οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Κολοβός, Γιοάν Μολό, Ούφε Μπεκ, Κώστας Κότσαρης, Χρήστος Σέχου, Κριστιάν Κονάν, Αντριανός Σκεντεράι, Θανάσης Δημήτρουλας και Δήμος Χατζάρας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσάβι Ρόκα έχει μιλήσει με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου για να τους βρει ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, με τις περιπτώσεις των Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ να είναι οι πιο δύσκολες, καθώς βλέπει πως δεν υπάρχει κινητικότητα και από τους ίδιους τους παίκτες.

Ο Ρόκα θέλει όσο το δυνατό άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς αφενός οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας πλησιάζουν και αφετέρου θέλει να γνωρίζει τι χρήματα θα εξοικονομηθούν, ώστε αν χρειαστεί να σπεύσει σε πιθανή ενίσχυση του ρόστερ, σε θέσεις που θα υπάρξει κενό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.