ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα μωρά του Πογιάτος πήραν το Champions League!

Η ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης που χτίστηκε από τον Ντάνι Πογιάτος, αλλά πήγε στην τελική φάση με τον Ραούλ στον πάγκο κατέκτησε το Uefa Youth League, κερδίζοντας στον τελικό με 3-2 την Μπενφίκα!

Τα μωρά του Πογιάτος πήραν το Champions League!

Παρότι έχει τροφοδοτήσει άπειρες ευρωπαϊκές ομάδες με τα ταλέντα που παράγει από τις ακαδημίες της, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κατακτήσει ποτέ της το Uefa Youth League, το Champions League των Νέων.

Η βασίλισσα με τον Ραούλ στον πάγκο της και ουκ ολίγους παίκτες που πέρασαν από τα χέρια του Ντάνι Πογιάτος έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, αφού σε έναν εκπληκτικό τελικό επικράτησε με 3-2 της Μπενφίκα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.