ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα – “φωτιά” με επιτακτική ανάγκη τις νίκες!

Το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού δημιουργεί εξτρά προβλήματα και οι νίκες είναι αναγκαίες στη συνέχεια, παρά το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα -

Το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού δημιουργεί εξτρά προβλήματα και οι νίκες είναι αναγκαίες στη συνέχεια, παρά το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας.

Έπειτα από 5 αναμετρήσεις, το τριφύλλι, που πλέον έχει και ψυχολογικό ζήτημα, έχει μόλις 3 βαθμούς. Τρεις ισοπαλίες με ΑΕΛ, ΟΦΗ και Βόλο και δυο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Άρη. Οπως έχουμε γράψει, πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου, γεγονός που δημιουργεί αφόρητη πίεση, περισσότερα προβλήματα και εξτρά δυσκολίες. Καταλαβαίνει κανείς ότι από εδώ και πέρα περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν, αλλά ακολουθεί ένα πρόγραμμα – φωτιά!

Την επόμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Λαμία για να αγωνιστεί κόντρα στην τοπική ομάδα. Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει αφάνταστα το τριφύλλι. Καταλαβαίνει κανείς ότι άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Στη συνέχεια, ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, προτού μπούμε σε… ρυθμούς ντέρμπι. Την 9η αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ μετά οι πράσινοι φιλοξενούν τον Παναιτωλικό. Ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αμέσως μετά η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και αυτή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την οποία κλείνει ο πρώτος γύρος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι έχει να δώσει και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική. Το ματς θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου, δηλαδή μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

7η αγωνιστική: Λαμία – Παναθηναϊκός 31/10

2η αγωνιστική (εξ’ αναβολής) Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 3/11

8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 7/11

9η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 21/11

10η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 21/11

11η αγωνιστική: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 6/12

12η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 12/12

13η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 20/12

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.