ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Τσέλσι, Άιντραχτ και μπάσκετ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με Τσέλσι, Άιντραχτ και μπάσκετ!

Γεμάτο… ματσάρες είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (31/10)! Το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δράση. Έτσι, έχει ξεχωρίσει και πάλι δυνατά σημεία. Μην ξεχνάτε, ότι κάθε μέρα στο site μας βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Τα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν από το ποδόσφαιρο είναι η Πρέμιερ Λιγκ και η Bundesliga. Στην Αγγλία, το ενδιαφέρον κεντρίζει ο αγώνας της Μπέρνλι με την Τσέλσι. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί. Στη Γερμανία, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Βέρντερ. Εκτός από το ποδόσφαιρο, ασχολούμαστε και με το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Άλλο επίπεδο η Τσέλσι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Για την 7η αγωνιστική, η Μπέρνλι υποδέχεται την Τσέλσι. Οπως φαίνεται και από τις αποδόσεις, οι «Μπλε» έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Μπέρνλι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι η ομάδα της περσινής χρονιάς και δυσκολεύεται πάρα πολύ, σε άμυνα και επίθεση. Προέρχεται από την ήττα με 0-1 από την Τότεναμ. Το πάλεψε η Μπέρνλι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Της λείπει ποιότητα και αυτό δεν κρύβεται. Έχει τέσσερις ήττες στα πέντε παιχνίδια που έδωσε. Ο μόνος της βαθμός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, οφείλεται στην ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ. Δύσκολα τα πράγματα και σήμερα για τους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι με τη σειρά της, πήρε τα πάνω της μεσοβδόμαδα. Είχε αγώνα για το Champions League στην έδρα της Κράσνονταρ και πέρασε με το εμφατικό 0-4. Δεν ήταν εξαιρετική η εμφάνιση των «Μπλε», αλλά ήρθε αυτό το μεγάλο σκορ. Πάντως, η Τσέλσι ήταν συνολικά καλή και έδειξε να ανεβαίνει. Πολύ καλός ο Ζίγιεχ, έκανε τη διαφορά στην επίθεση. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Λάμπαρντ προέρχεται από το 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Έχει μείνει λίγο πίσω στην Πρέμιερ και θα παίξει μόνο για το «διπλό».

Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι παντού και βρίσκονται και σε καλύτερη κατάσταση. Θα τους στηρίξουμε ποντάροντας στην Τσέλσι -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Τσέλσι κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.93.

Να συνέλθει η Άιντραχτ

Στη Γερμανία, η Bundesliga έχει φτάσει στην έκτη αγωνιστική, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες αλλά εμείς έχουμε επιλέξει μια πλευρά για ποντάρισμα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν έρμαιο στις ορέξεις της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική. Ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τους «Βαυαρούς», με το σκορ να μοιάζει… κολακευτικό για την Άιντραχτ. Βέβαια, είναι άδικο να κριθεί η ομάδα από το ματς με το πιο φορμαρισμένο, και ίσως το καλύτερο, σύνολο του πλανήτη. Άλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Άιντραχτ στο φετινό πρωτάθλημα, όπου έχει επίσης δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα έχουν σημαντικές επιστροφές σήμερα οι γηπεδούχοι και αυτό μπορεί να τους βοηθήσει.

Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη, και αυτή μπορεί να αισθάνεται τυχερή με το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, υποδέχτηκε τη Χοφενχάιμ και έμεινε ισόπαλη στο 1-1. Προηγήθηκε πολύ νωρίς η Βέρντερ, αλλά δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση. Είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι, αλλά τελευταία δεν πατάνε πολύ καλά. Θα έχει κάποιες απουσίες στο σημερινό ματς η Βέρντερ. Δεν περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από τους φιλοξενούμενους απόψε.

Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλες. Η Άιντραχτ μοιάζει ένα κλικ ανώτερη ποιοτικά και έχει και την παράδοση με το μέρος της. Θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Σε φόρμα το Περιστέρι

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, ο Ιωνικός παίζει εντός έδρας με το Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι και καλύτεροι είναι, και σε πολύ καλή φόρμα.

Ο Ιωνικός το πάλεψε πάρα πολύ απέναντι στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έπαιξε απέναντι σε μια πολύ ανώτερη ομάδα αλλά δεν παράτησε το ματς. Ήταν και μπροστά για αρκετή ώρα. Χρειάστηκε η ΑΕΚ να κάνει ένα φοβερό 17-0 στην τελευταία περίοδο για να χάσει ο Ιωνικός με 81-68. Τολιόπουλος και Φιτζπάτρικ ξεχώρισαν για τον Ιωνικό, που δεν έχει πάντως πολλές ποιοτικές λύσεις. Είναι λογικό λοιπόν στο τέλος των αγώνων, να βγάζει μια κόπωση.

Το Περιστέρι έρχεται στο σημερινό ματς μετά από μια εντυπωσιακή νίκη στη Λιθουανία, επί της Ρίτας, για το FIBA Champions League. Οι Περιστεριώτες δεν είχαν τον σέντερ τους, αλλά ευτύχησαν ο Γκρέι να… σεληνιαστεί, με 39 πόντους! Έτσι, απέδρασαν με το 106-88 και συνέχισαν νικηφόρα στον θεσμό. Στο πρωτάθλημα, ξεκίνησαν με μια αγχωτική νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου. Είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με διψήφιες διαφορές, αλλά κινδύνευσαν στο τέλος. Παρόλα αυτά, κράτησαν τη νίκη και είναι έτοιμοι για σήμερα.

Όπως και να έχει, οι Περιστεριώτες είναι καλύτερη ομάδα. Έχουν βάθος στο ρόστερ και πιο έμπειρους παίκτες. Πιστεύουμε θα πάρουν το «διπλό» χωρίς μεγάλη πίεση. Ποντάρουμε στο Περιστέρι -6.5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE