ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της οργής με τον ατζέντη του Ζαγαρίτη και η επόμενη μέρα για τον παίκτη

Η υπόθεση Βασίλη Ζαγαρίτη είναι στον "αέρα" και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, εν τέλει, με τον ποδοσφαιριστή. Το βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι έξαλλοι με τον ατζέντη του.

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της οργής με τον ατζέντη του Ζαγαρίτη και η επόμενη μέρα για τον παίκτη

Η υπόθεση Βασίλη Ζαγαρίτη είναι στον “αέρα” και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, εν τέλει, με τον ποδοσφαιριστή. Το βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι έξαλλοι με τον ατζέντη του.

Το θέμα Ζαγαρίτη έχει… ανάψει για τα καλά στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι ένα παιδί της ακαδημίας είναι κοντά στην αποχώρησή του, αλλά με άσχημο τρόπο και χωρίς να ξέρει κανείς αν, εν τέλει, το τριφύλλι θα βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του. Οπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε (400.000 ευρώ) από την Πάρμα. Από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας είναι ξεκάθαρο: “Μας δίνετε την εγγυητική και η μεταγραφή προχωράει. Αλλιώς ο ποδοσφαιριστής μένει εδώ”. Οι “πράσινοι” δε θέλουν να την… πατήσουν ξανά με την ιταλική ομάδα (περίπτωση Σωτήρη Νίνη), ενώ δεν είναι είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι με τη στάση του ατζέντη του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο.

“Μας είπε ψέματα”, λένε άνθρωποι που είχαν επαφές μαζί του για το θέμα του νεαρού. Σε αυτό το οποίο στέκονται είναι στο γεγονός ότι ο Κουτσολιάκος έλεγε συνεχώς πως “στον ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης πήρε 150.000 ευρώ, εμείς γιατί όχι;”. Σε επικοινωνία που είχε ο Παναθηναϊκός με τον δικέφαλο, δεν προέκυπτε ένα τέτοιο ποσό. Αυτή ήταν η αρχή της… οργής από πλευράς τριφυλλιού. του στο όλο θέμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πιέρ Ντρεοσί έκανε την τελική πρόταση στην πλευρά Ζαγαρίτη, ενώ υπήρξε και επαφή με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που μπήκε η Πάρμα στο… κόλπο, ο παίκτης δεν απάντησε, αφού συμφώνησε να πάρει μεταγραφή στην ιταλική ομάδα και να αγωνιστεί στη serie a. Βέβαια, όπως σας αναφέραμε η υπόθεση παραμένει στον “αέρα”, όσο η Πάρμα δε δίνει τα χρήματα που ζητάει τώρα ο Παναθηναϊκός.

Αυτό, επίσης, που εξόργισε τη διοίκηση είναι τα όσα είπε ο Κουτσολιάκος, σύμφωνα με τα όσα τονίζονται, όταν ήρθε η πρόταση από την ιταλική ομάδα: “Αν δεν πάει ο ποδοσφαιριστής εκεί, τότε το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και υπογράφει σε ελληνική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε και τα τροφεία…”.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι τι θα συμβεί στην επόμενη μέρα με τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να το… μαντέψει. Τα δεδομένα, πάντως, τώρα είναι τα εξης: Ο νεαρός άσος θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και δεν υπολογίζεται μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Βέβαια, αυτό έχει και τον κίνδυνο αν δεν επανέλθει η Πάρμα, ο παίκτης να χαθεί ελεύθερος και να υπογράψει όπου θέλει το καλοκαίρι, ακόμα και στον Ολυμπιακό που τον είχε γλυκοκοιτάξει στο παρελθόν, αλλά μέχρι εκεί.  Σε αυτό το σημείο, πρέπει να προσθέσουμε ότι τον παίκτη είχε προτείνει και στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης του!

Ομως, όπως σας αναφέραμε και παραπάνω, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τα πράγματα αλλάξουν στο επόμενο διάστημα. Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση έγινε σήριαλ και όλο αυτό μόνο κακό έκανε και στον ποδοσφαιριστή και στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.