ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πιο δύσκολο μέτρο: Η ιδέα για τις μετακινήσεις με ταυτότητα που διχάζει

Τι υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Το πιο δύσκολο μέτρο: Η ιδέα για τις μετακινήσεις με ταυτότητα που διχάζει

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» απάντησε στη χθεσινή δήλωση του καθηγητή Γώγου για την πιθανότητα να υπάρξουν νέα μέτρα στην Αττική, ένα εκ των οποίων μπορεί να είναι η μετακίνηση των πολιτών με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το μέτρο αυτό θα επιτρέπει στους πολίτες με ταυτότητες που λήγουν σε ορισμένο αριθμό (μονό ή ζυγό) να μετακινούνται συγκεκριμένες ημέρες. Με το μέτρο αυτό διαχωρίζονται οι πολίτες σε δύο ομάδες, κάθε μία από τις ομάδες θα έχει συγκεκριμένες ημέρες μετακίνησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.