ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Κόλλησε στο… πούλμαν!

Απότομη προσγείωση και χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό που «πνίγηκε» στην άμυνα της Λαμίας. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Δυνατή γκέλα για τον Παναθηναϊκό, που δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Αρη στην Τρίπολη και πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς. Σταμάτησε απότομα το εντυπωσιακό του σερί και έκανε δεδομένα ένα σοβαρό πισωγύρισμα σε μια περίοδο που βρισκόταν στην καλύτερή του φάση.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνει ούτε φάση, ενώ στην επανάληψη και μετά το σχετικό φρεσκάρισμα από τον Μπόλονι είχε δυο – τρεις καλές στιγμές αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κατέβασε τα ρολά. Ετσι για μια ακόμα φορά η Λαμία κατάφερε να πικράνει το τριφύλλι και να του κόψει τη φόρα. Τι διάολο γίνεται με αυτή την ομάδα ένας Θεός το ξέρει…

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στη δημιουργία, δεν περιμέναμε αυτό το ματς για να το διαπιστώσουμε. Απλά ετούτη τη φορά δεν κατάφερε να κάνει γκολ κάποια από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε και κόλλησε στο μηδέν. Είναι εντυπωσιακό ότι για ένα ακόμη ματς δεν δέχτηκες τέρμα, αλλά… τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Οι πράσινοι μπλόκαραν άσχημα από το… πούλμαν της Λαμίας ενώ είχαν σε κάκιστη μέρα παίκτες – κλειδιά. Ο Βιγιαφάνες έκανε μακράν το χειρότερό του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, φανερά επηρεασμένος από την αγωνιστική του αποχή. Σχεδόν το ίδιο και ο Μαουρίσιο, ένας παίκτης που επίσης βοηθάει δημιουργικά.

Σε κακή μέρα και οι μικροί, που έως τώρα μας ξελάσπωναν. Δικαίως τους έβγαλε ο Μπόλονι, άσχετα αν δικαιώθηκε απ’ όλες του τις επιλογές. Ο Μακέντα και ο Καρλίτος το πάλεψαν ο Εμμαουηλίδης και κυρίως ο Χατζηγιοβάννης κινήθηκε στα ρηχά ενώ ο Αγιούμπ στα όρια της πρόκλησης.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μια καλή ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να χειριστεί όλη την κατάσταση ψύχραιμα και χωρίς υπερβολές. Όπως δεν έγινε ομαδάρα τον προηγούμενο καιρό, έτσι και τώρα δεν είναι για πέταμα όπως θα αρχίσουν να λένε τα σαλιγκάρια που ήδη βγήκαν και άρχισαν τα… γνωστά.

Οι δυο βαθμοί που χάθηκαν πονάνε, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Και όπως βλέπετε δεν έχεις μόνο εσύ απώλειες έχουν και οι άλλοι και μάλιστα πολλές. Απλά είναι τέτοια η ζημιά που είχε γίνει προ Μπόλονι που τώρα τρέχεις με την ψυχή στο στόμα.

Exit mobile version