Βόλεϊ

Ηττα για τον Παναθηναϊκό στη Σύρο

Ηττα για τον Παναθηναϊκό στη Σύρο

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εμφάνιση στη Σύρο και ηττήθηκε 3-0 από τον Φοίνικα για την 6η αγωνιστική της volley league.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εμφάνιση στη Σύρο και ηττήθηκε 3-0 από τον Φοίνικα για την 6η αγωνιστική της volley league.

Το ματς

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 25-23 πήρε το πρώτο σετ ο Φοίνικας. Μετά το 13-13 έτρεξε σερί πέντε πόντων για το 18-13. Οι πράσινοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 21-21, όμως νέο σερί των Συριανών τους οδήγησε στο 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας έχτισε γρήγορα προβάδισμα (15-8). Ο Παναθηναϊκός πίεσε προς το φινάλε του σετ, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και έφτασαν στο 2-0 με 25-23.

Και τα σίδερα λύγισαν: Συγκλονιστικές στιγμές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου (Pics & Vids)
POPULAR NOW Και τα σίδερα λύγισαν: Συγκλονιστικές στιγμές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου (Pics & Vids)

Το τρίτο σετ, όμως, ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πήρε ευρύ προβάδισμα (11-18), με τον Φοίνικα να ξυπνάει στη συνέχεια. Με πρωταγωνιστές τους Ζίγκα και Ράιτς εκμηδένισε τη διαφορά στο 22-22. Οι πράσινοι έφτασαν τρεις φορές σε σετ μπολ, όμως δύο πόντοι του Ράιτς και μπλοκ του Μπράουν καθάρισαν τη νίκη για τον Φοίνικα.

🏐 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο Βόλεϊ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ