ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι «σωματοφύλακες» του Νέντοβιτς (vids)

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν απολαυστικοί στο ΣΕΦ και στο θρίαμβο του Παναθηναϊκού έναντι του Ολυμπιακού.

Οι «σωματοφύλακες» του Νέντοβιτς (vids)

Τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας την αναμέτρηση στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το κίνητρο της διεκδίκησης της πρόκρισης στην οκτάδα, παίζοντας ίσως όλες τις ελπίδες τους στο ντέρμπι, ο πρώτος σκόρερ του έλειπε έχοντας μόλις τραυματιστεί (Νέντοβιτς) κι εκείνος έπαιζε για το γόητρό του, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.