ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήκωσε τους τόνους ο Χριστοβασίλης στην εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ – Τι είπε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έπειτα από περίπου μια ώρα, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα στο διαιτητικό δικαστήριο με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να σηκώνει τους τόνους. Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σήκωσε τους τόνους ο Χριστοβασίλης στην εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ – Τι είπε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Έπειτα από περίπου μια ώρα, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα στο διαιτητικό δικαστήριο με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να σηκώνει τους τόνους. Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπόθεση Λουίς Αντρεούτσι: Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αργεντινής στον Παναθηναϊκό έμεινε διάσημος για μία χειρονομία προς τη θύρα 13!
Υπόθεση Λουίς Αντρεούτσι: Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αργεντινής στον Παναθηναϊκό έμεινε διάσημος για μία χειρονομία προς τη θύρα 13! 3.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι οι Ηπειρώτες προσέφυγαν προκειμένου να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθεση παρέμβαση, αφού έχει ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης, σήκωσε τους τόνους, φωνάζοντας προς την έδρα για τις περίφημες τηλεφωνικές συνομιλίες με την ΕΠΟ. Η δικηγόρος του ΠΑΣ δε διέψευσε τις συνομιλίες, αλλά αμφισβήτησε το περιεχόμενο αυτών, μετά και τα λεγόμενα της ομοσπονδίας.

Η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου επισήμανε στον κύριο Χριστοβασίλη ότι η ομάδα του κατέθεσε αίτημα για αλλαγή της σειράς των παιχνιδιών, θέτοντας ζήτημα ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων.

Από την πλευρά της ΕΠΟ, προσκομίστηκε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το δεύτερο γήπεδο του ΠΑΣ είναι μόνο για προπονήσεις, καταρρίπτοντας σχετικό επιχείρημα του ΠΑΣ. “Εμένα δε μου ζήτησαν τίποτα, εγώ έστειλα φωτογραφίες στον κ. Γαβριηλίδη”, τόνισε ο κ. Χριστοβασίλης.

Από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ, ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου, τόνισε μεταξύ άλλων: “Πρόκειται για ένα γήπεδο στο οποίο έχουν τραυματιστεί ποδοσφαιριστές, όχι μόνο του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι μέσα στις εξαιρετικές συνθήκες που επικαλείται η ΕΠΟ. Ορθώς άλλαξε η έδρα”.

Η πρόεδρος του Διαιτητικού εξέφρασε την απορία της για την απόφαση, λέγοντας: “Δεν ξέρω αν υπήρχε νομικός στην επιτροπή που πήρε την απόφαση αυτή, ελπίζω να μην υπήρχε. Η απόφαση είναι διάτρητη νομικά, δεν έχει τον (σ.σ. νομικό) λόγο της αλλαγής έδρας”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close