ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην «πράσινος» στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ

Τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο ενόψει του καλοκαιριού η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρώην «πράσινος» στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ

Σύμφωνα με την «Bild», ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ενόψει καλοκαιριού, με το αντίτιμο της μεταγραφής να κυμαίνεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα, ωστόσο έχει χάσει τη θέση του στη ομάδα και όλα δείχνουν πως η πώληση του σε άλλο σύλλογο είναι θέμα χρόνου.

Ο Βλαχοδήμος, ο οποίος γεννήθηκε στις 26/4/94 στη Στουτγκάρδη κι έχει παίξει στα μικρά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της Γερμανίας, είναι διεθνής μετά από επιλογή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας και το συμβόλαιο του με τη Μπενφίκα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο και όλα δείχνουν πως ο πρώην γκολκίπερ του «τριφυλλιού» θα επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γερμανία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...