ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καθάρισε» τα Χανιά και πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 85-68 των Χανίων στην Κρήτη και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Καθάρισε» τα Χανιά και πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και κατάφερε να φτάσει σε μία εύκολη επικράτηση επί των Χανίων. Κορυφαία του αγώνα ήταν η Τσάστιτι Ριντ (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ), ενώ νταμπλ νταμπλ σημείωσε η Γέλενα Λεουτσάνκα (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Καλή εμφάνιση και από την Λολίτα Λύμουρα, με 13 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Το ματς

O Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινες» επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και στο 10′ προηγήθηκαν με 25-12, ενώ αντέδρασαν και στην επιστροφή των γηπεδούχων (23-28, 15′) με νέο σερί και διαφορά 13 πόντων στην ανάπαυλα (31-44).

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tα Χανιά προσπάθησαν να επιστρέψουν στο τρίτο δεκάλεπτο και μείωσαν στους 8 (48-56, 27΄), ωστόσο η Ριντ πήρε συνεχόμενα σουτ και πρωταγωνίστησε στο +18 της ομάδας της (50-68, 29′), με την περίοδο να κλείνει στο 68-52 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Οι φιλοξενούμενες ήταν συγκεντρωμένες μέχρι το τέλος, διατήρησαν άνετα τα ηνία και έφτασαν χωρίς άλλα προβλήματα στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 12-25, 31-44, 52-68, 68-85

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.