ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πανζουρλισμός στο Λαύριο για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και οι 400 περίπου φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό του Λαυρίου αποθέωσαν την ομάδα. Πανηγυρισμοί και στο ΟΑΚΑ.

Πανζουρλισμός στο Λαύριο για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός με την επικράτηση επί του Λαυρίου πανηγύρισε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, το οποίο φυσικά ήταν αφιερωμένο στον πατριάρχη του τριφυλλιού, Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούσαν να λείπουν από τη στέψη και έτσι περίπου 400 πράσινοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Λαυρίου και αποθέωσαν το τριφύλλι.

Φυσικά το γλέντι συνεχίστηκε και στο ΟΑΚΑ, από μερικούς φίλους της ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.