ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Οι απαιτήσεις που υπάρχουν αποτελούν έξτρα κίνητρο για μένα» (vid)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο PAO TV λίγο μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου με το τριφύλλι μέχρι το 2024.

Αλεξανδρόπουλος: «Οι απαιτήσεις που υπάρχουν αποτελούν έξτρα κίνητρο για μένα» (vid) | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι σημαίνει για σένα το τρίτο επαγγελματικό σου συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό;

«Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα να υπογράψω το τρίτο συμβόλαιο σε τόσο μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη μεταξύ εμού και της ομάδας καταφέραμε να πετύχουμε τη συμφωνία αυτή. Είμαι πρόθυμος να διεκδικήσω κι άλλα».

Σου προσθέτει πίεση ότι ο κόσμος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από σένα;

«Σίγουρα οι απαιτήσεις ανεβαίνουν όχι μόνο ατομικά αλλά και ομαδικά διότι πέρυσι δεν κάναμε τη χρονιά που θέλαμε και σκοπεύουμε να είμαστε καλύτεροι φέτος, αλλά σαν Σωτήρης δεν σκέφτομαι πολλά παρά μόνο την καθημερινότητα μου. Να μείνω όπως είμαι και να δουλεύω ακόμα πιο πολύ. Μέσα από την προσπάθεια και την βελτίωση θα επιτευχθούν οι ατομικοί και οι ομαδικοί στόχοι»

Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι από σένα φέτος;

«Βασικός δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Αυτή την άποψη έχω. Αυτή η χρονιά μου δίνει έξτρα κίνητρο, ώστε να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες, αλλά εννοείται πάνω απ΄ όλα να βελτιώνομαι και να διεκδικώ τη θέση μου στο βασικό κορμό του Παναθηναϊκού. Μέσα από αυτό θα καταφέρουμε την ομαδική βελτίωση και έπειτα θα επιτευχθούν και οι ατομικοί μου στόχοι. Ο ένας είναι σίγουρα να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και ο άλλος είναι να αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο».

Ξεκινάει μια σεζόν με προσδοκίες. Ποιες είναι οι βλέψεις;

«Πάντα σαν άνθρωπος είμαι αισιόδοξος, αλλά ταυτόχρονα και προσγειωμένος. Είναι μια νέα αρχή για όλους μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε από την πρώτη προπόνηση κιόλας. Να δέσουμε σαν ομάδα, να είμαστε καθημερινά ενωμένοι, αγαπημένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close